Elazığda kaçak avlanma ile mücadele

ELAZIĞ'DA KAÇAK AVLANMA İLE İLGİLİ YAPILAN ÇALIŞMADA 1 ŞAHIS YAKALANIP HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILIRKEN, BELİRLİ NOKTALARA DA FOTO KAPAN YERLEŞTİRİLDİ.
Elazığ’da kaçak avlanma ile ilgili yapılan çalışmada 1 şahıs yakalanıp hakkında yasal işlem yapıldı, belirli noktalara da foto kapan yerleştirildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı av koruma ve kontrol çalışmalarında 4915 sayılı kara avcılığı kanuna aykırı olarak avcılık yapan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan şahsa yasal işlem yapıldı.
Öteyandan ekipler yaban keçilerinin yoğun olarak yaşadığı alanlarda kaçak avlanmanın önlenmesi amacıyla foto kapan yerleştirdi.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MİLLETVEKİLİ EROL: CHP HİÇBİR BASKIYA BOYUN EĞMEZ
- MİLLETVEKİLİ KELEŞ SİVRİCE TEMASLARINDA DEVAM EDEN PLANLANAN PROJELER HAKKINDA BİLGİ AKTARDI
- ELAZIĞ BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN İNŞAAT FUARI SONA ERDİ
- MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI HEDEFİMİZ ÜRETEN AĞIN GÜÇLÜ ELAZIĞ GÜÇLÜ TÜRKİYE
- ULUSAL BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK VE ENVANTER İZLEME PROJESİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.