Elazığ’da Kaçak Avlanan 84 Kişiye 350 Bin Lira Ceza


Elazığ’da 1 Temmuz 2022 tarihinde sonra eren Su Ürünleri Avlanma Yasağı döneminde kurallara aykırı hareket eden 84 kişiye yaklaşık 350 bin lira para cezası uygulandı.
Elazığ’da 1 Temmuz 2022 tarihinde sonra eren Su Ürünleri Avlanma Yasağı döneminde kurallara aykırı hareket eden 84 kişiye yaklaşık 350 bin lira para cezası uygulandı.
Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ sınırları içerisinde yer alan Keban, Karakaya, Özlüce, Kalecik, Beyhan, Kralkızı Baraj Gölleri ile Sivrice Hazar Gölü ve bunlarla bağlantılı tüm akarsularda 2022 Yılı Su Ürünleri Avlanma Yasağı 1 Temmuz 2022 tarihinde sona ermişti.2022 yılı su ürünleri av yasağı döneminde, jandarma, emniyet kolluk kuvvetleri ile İl Müdürlüğü bünyesindeki Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi teknik personeli av yasağı kontrol ve denetim gerçekleştirildi. Kurallara aykırı hareket eden 84 kişiye yaklaşık 350 bin TL idari para cezası uygulandı” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığından Sivrice ve Maden’de Kalkınma Planı Tanıtımı
- Milletvekili Işıkver, POMEM Mağduru 40 Bin Adayın TBMM’de Sesi Oldu
- Ramazan Etkinliklerinde “Fazilet Teyze” İsimli Gösteri Sahne Alacak
- BAŞKAN BULUT'TAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
- Ramazan Boyunca Sahada Olan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.