Elazığda kaçak avla mücadele ve yaban hayvanlarına yem desteği

ELAZIĞ'DA KARLA KAPLI YÜKSEK RAKIMLI BÖLGELERDE YABAN HAYVANLARI İÇİN YEM BIRAKILIRKEN, KAÇAK AVLANMA İLE İLGİLİ YAPILAN ÇALIŞMADA DA 1 ŞAHIS YAKALANDI, 2 TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ.
Elazığ’da karla kaplı yüksek rakımlı bölgelerde yaban hayvanları için yem bırakılırken, kaçak avlanma ile ilgili yapılan çalışmada da 1 şahıs yakalandı, 2 tüfek ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış şartlarının etkili olduğu karla kaplı yüksek rakımlı bölgelerde yaban hayvanları için yemleme çalışması yaptı. Belirlenen bölgelere ulaştırılan yemler, ekipler tarafından doğaya bırakıldı. Avlak bölgelerde kaçak avlanma ile ilgili çalışma da yapan ekipler 1 şahsı yakaladı. Yakalanan şahsa Kara Avcılığı Kanunu’na aykırı avlanmaktan yasal işlem yapılarak para cezası kesildi.
Öteyandan, arazide avlanma yapan 2 şahıs ise silah ve malzemelerini sakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ancak ekipler saklanan 2 adet silah ve malzemeleri bularak el koydu.






Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MİLLETVEKİLİ IŞIKVER, İLETİŞİM SORUNLARININ GİDERİLMESİ İÇİN ÖNERGE VERDİ
- ÖMER SERDAR : " 3 KASIM SİYASETTE YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICIDIR"
- MV. Açıkkapı: 3 Kasım Milli İradenin iktidara gelişinin tarihidir
- Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Zirvedeki Yerini Perçinledi
- BAŞKAN GÖK: “ENFLASYON KARŞISINDA MEMUR EZİLMEMELİ”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.