ELAZIĞ'DA HAFTALIK ASAYİŞ BÜLTENİ

Elazığ’da emniyet ve jandarma ekiplerince 11-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde; 238 asayiş olayı aydınlatılırken 42 kişi tutuklandı. Operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve kaçak tütün ele geçirildi.
Elazığ’da emniyet ve jandarma ekiplerince 11-18 Ocak 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen asayiş, narkotik ve trafik denetimlerinin sonuçları açıklandı.
Hafta boyunca meydana gelen 238 olayda 304 şahıs yakalanırken, adliyeye sevk edilenlerden 42’si tutuklandı. Uygulamalarda 53 binden fazla şahıs sorgulandı, kayıp olarak aranan 6 kişi bulundu. Yapılan aramalarda 14 adet ateşli silah, çok sayıda kesici alet ve çalıntı araç/eşya ele geçirildi.
Zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda; 1,6 kg metamfetamin, 224 gr bonzai, 487 adet sentetik ecza ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ise 70 bin 600 dal makaron ile 496 kg tütüne el konuldu.
6 bin 319 aracın kontrol edildiği denetimlerde; 1.719 araca cezai işlem uygulandı, 122 araç trafikten men edildi. Şehir genelinde yaşanan 23 trafik kazasında ise 45 kişi yaralandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- Atlı Okçulukta Elazığ Gururu: V. Batuhan Bay 5. Kez Milli Takımda
- Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Haykır: “Türkçe Milli Birlik ve Beraberliğin Temelidir”
- Milletvekili Erol’dan TBMM’de Dikkat Çeken Açıklama: “İsimler Değişiyor, Sorunlar Aynı”
- Elazığ Belediyesi Engelliler Haftası’nı Özel Etkinlikle Kutladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.