ELAZIĞ'DA E- İHRACAT BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünün koordinasyonunda, Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odalarının iş birliğiyle "E-İhracat Bilgilendirme Toplantısı" düzenlenecek.
18 Nisan 2025 Cuma günü Malatya ve Elazığ'da gerçekleştirilecek olan toplantılar, bölgedeki perakende üreticileri ve girişimciler için yeni ihracat kapıları aralayacak. Trendyol İş Geliştirme Uzmanı İlkcan Soluk'un sunumuyla gerçekleşecek konferansta, Doğu Avrupa, Azerbaycan, Körfez ve Balkan ülkelerine yönelik satış imkanları detaylı şekilde ele alınacak.
Katılımcılar, Trendyol Mikro İhracat Paneli üzerinden dünya pazarına açılma süreçlerini örnek ara yüzler eşliğinde inceleme fırsatı bulacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞ BİLİM MERKEZİ 2025 YILI DIŞ ETKİNLİK PROGRAMI KAPSAMINDA PINARLAR KÖYÜ'NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
- YRP İL BAŞKANI KARAKUŞ MADEN İLÇESİ'NİN SORUNLARINI PAYLAŞTI
- AĞIN'DA 10 YATAKLI İLÇE HASTANESİ YAPILACAK
- ELAZIĞ'A YENİ HEKİM KADROSU TAHSİS EDİLDİ
- ELAZIĞ BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ İNŞAAT FUARI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.