Elazığ’da da modern sığınak inşa çalışmaları başladı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da modern sığınak inşa çalışmaları başladı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek proje kapsamında, olası savaş, afet veya nükleer tehditlere karşı güvenli alanlar oluşturulacak.
81 ilde modern sığınaklar inşa edilecek. TOKİ’nin üstleneceği projeyle, olası savaş, afet ve nükleer tehditlere karşı güvenli alanlar oluşturulacak.
Gazeteci Zafer Şahin’in kulis bilgisine göre, Türkiye’nin birçok ilinde uzun süredir kullanılan sığınak sistemleri artık Elazığ’da da uygulanacak. Şahin, “Elazığ’da ve çevresinde mevcut sığınak sayısı oldukça sınırlı. Günümüz şartlarına uygun, modern ve güvenli sığınaklar oluşturulması artık bir gereklilik” dedi.
Proje kapsamında, sivil halkın acil durumlarda korunabilmesi amacıyla her ilçeye uygun kapasitede sığınaklar yapılacak. TOKİ’nin inşa edeceği bu modern sığınaklarla, toplu konut projeleriyle entegre güvenli alanlar oluşturulması planlanıyor.
Resmî açıklamanın gelmesiyle birlikte çalışmaların detayları netleşecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.