ELAZIĞ'DA 5. TARIM FUARI 24 EYLÜL'DE KAPILARINI AÇACAK

Elazığ’da, sektör temsilcileri ile çiftçileri bir araya getirecek 5. Gıda, Tarım, Hayvancılık, Teknoloji ve Yöresel Ürünler Fuarı 24 Eylül’de kapılarını açacak.
Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği ve Elazığ Valiliği, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye Tarım Kooperatifleri gibi birçok kurum ve STK’nın paydaşı olduğu 5. Elazığ Tarım Fuarı’nda; son teknoloji ürünü tarım aletleri, zirai ilaçlar, tohumlar, traktörler, hayvansal üretim makineleri ve sulama sistemleri gibi ürünlerin sergilenmesi planlanıyor.
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda; gıda, tarım, hayvancılık, teknoloji ve yöresel ürünler ön plana çıkacak. Bölge ekonomisine ve üreticilere katkı sağlaması beklenen organizasyon, 28 Eylül’e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ'da uyuşturucu operasyonu
- SEZA Ç. ELAZIĞSPOR - 1 1 - BEYOĞLU YENİ Ç. MAÇ SONUCU
- Dünya İlk Yardım Günü, bu yıl “İlk Yardım ve İklim Değişikliği” temasıyla hayata geçirildi
- İl Özel İdaresi Ekipleri Tarihi Kent Harput’ta bulunan Anguzu Baba yolunda çalışmalarını sürdürüyor
- BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: HAYDİ GAKGOŞLAR! "12 DEV ADAM İÇİN DEV EKRANDA BULUŞUYORUZ"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.