Elazığ OSB’de yeni proje!

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, TEİAŞ Trafo Merkezi’nden yeni bir enerji nakil hattı projesinin gerçekleştirdiğini açıkladı.
Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, yeni bir projenin müjdesini verdi. Buna göre bölgedeki sanayi tesislerinin artan enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla TEİAŞ Trafo Merkezi’nden yeni bir enerji nakil hattı projesi hayata geçirildi.
Her geçen gün büyüyen Elazığ Organize Sanayi Bölgesi, üretim kapasitesinin de artmasıyla sürdürülebilir enerji altyapısı açısından hayata geçirilen yeni projeyle birlikte büyük bir önem taşıyor.
Projenin tamamlanmasıyla birlikte daha güvenli ve kesintisiz bir enerji sağlayacak. Yeni proje hem Elazığ OSB’nin altyapısı kapasitesini güçlendirecek hem de yeni yatırımların önünü açacak. Projenin kent ekonomisine büyük katkı sunacağı öngörülüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Selmanoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
- ELAZIĞ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET
- MİLLETVEKİLİ IŞIKVER'İN GİRİŞİMLERİYLE ENERJİ ALTYAPISINA 725 MİLYON TL YATIRIM
- Başkan Sarışın: "Basın; milletin gözü, kulağı ve vicdanıdır."
- Vali Hatipoğlu, Elazığ’da görev yapan mülki idare amirleriyle bir araya geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.