Elazığ
22 Mayıs, 2026, Cuma
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Elazığ Bülten Gazetesi Yeni Hizmet Binasını Törenle Hizmete Açtı

Elazığ Bülten Gazetesi Yeni Hizmet Binasını Törenle Hizmete Açtı

Elazığ basınında köklü bir yere sahip olan Elazığ Bülten Gazetesi, yeni hizmet binasının açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Basın camiası, siyaset ve yerel yönetim temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği açılış, Elazığ’da medya dünyasının önemli buluşmalarından biri oldu.

 

 

 

 

 

Törene; AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Nihat Doğan ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal katıldı.

Programda ayrıca ETSO Başkan Adayı Ahmet Ballıca, Manşet 23 Haber Sitesi ve Tek Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve EGMC Başkanı Zülfü Bal, Elazığ Gazeteciler ve Basın Cemiyeti Başkan Yardımcısı Serkan Aksakal, Elazığ Kent Konseyi Başkanı ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca ile EGMC Başkan Yardımcısı ve Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Metin Erol ve EGMC Kadın Kurulu Başkanı Arzu Akın yer aldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler yeni hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Katılımcılar, Elazığ Bülten Gazetesi’nin yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, yerel basının güçlenmesinin şehir adına önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!