Elazığ
05 Aralık, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

ELAZIĞ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN YOĞUN MESAİ

ELAZIĞ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN YOĞUN MESAİ
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent yaşamının düzenini sağlayarak vatandaşın huzurunu korumak ve kamu düzenini sürdürmek için sahada yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

İş yerlerinden pazarlara, kaldırımlardan sosyal yaşamın aktif olduğu alanlara kadar Elazığ’ın her noktasında denetimlerini yoğun bir şekilde sürdüren Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2025 yılında da önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

 

Ekipler, 7.855 iş yerini denetledi

Bu kapsamda ekipler, 2025 yılında 7.855 iş yerini denetledi. Ruhsatsız faaliyette bulunan 1.554 iş yeri ile ilgili işlem yapılırken, ruhsat hükümlerine aykırılık tespit edilen 66 işletmede için ise süreç yakından takip edildi. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü tarafından 2025 yılı içerisinde 1.396 iş yeri açma ve çalışma ruhsatı düzenlendi.

 

Elazığ’da kaldırım işgallerine sıkı denetim: 788 müdahale yapıldı

Kaldırım işgallerine göz yumulmadı

Kentsel alanlarda en çok karşılaşılan sorunlardan biri olan kaldırım işgallerine de göz yummayan ekipler, 166 iş yeri, 622 de araç olmak üzere toplam 788 kaldırım işgaline geçit vermedi.

 

Elazığ’da kaldırım işgallerine sıkı denetim: 788 müdahale yapıldı

Dilencilik vakalarına karşı 257 kişi hakkında işlem yapıldı

Elazığ’daki dilencilik vakalarına karşı da düzenli çalışmalar gerçekleştiren Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 257 kişi hakkında işlem yaptı ve el konulan para miktarı 35.815 lira oldu.

 

Elazığ’da kaldırım işgallerine sıkı denetim: 788 müdahale yapıldı

Vatandaşların huzurunu koruyan ve kamu düzenini sağlayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri öte yandan, 15 kez kamu malına zarar verme, 6 kez izinsiz hafriyat dökme, 31 kez çevreyi kirletme ve rahatsız etme nedenleri ile toplam 52 cezai işlem gerçekleştirdi.

 

Elazığ’da kaldırım işgallerine sıkı denetim: 788 müdahale yapıldı

Elazığ Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, kamu düzenini sağlamaya devam ederek, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaları devam etmektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!