Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için semt pazarlarında düzenli denetimlerini sürdürüyor.
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için Fevzi Çakmak Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarı’nda kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, fiyat etiketleri, ürün fiyat etiketlerinin görünürlüğü, tezgahların düzeni, tartı kontrolleri ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetlerken, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için esnaflara gerekli uyarılarda bulundu.

Yapılan kontrollerle hem esnafın hem de vatandaşların huzurlu bir alışveriş ortamında bulunmaları sağlanırken, vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığının korunması ve güvenli gıdaya ulaşımın sağlanması adına ekiplerin, Pazar yerlerinde periyodik olarak denetimlerine devam edeceği belirtildi.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.