Elazığ
09 Mayıs, 2025, Cuma
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

ELAZIĞ BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE YÖNELİK İLAÇLAMA SEMİNERİ DÜZENLEDİ

ELAZIĞ BELEDİYESİ VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE YÖNELİK İLAÇLAMA SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşa sunulan hizmet kalitesini artırma hedefi doğrultusunda personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri sürüyor.

 

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından halk sağlığını korumak amacıyla uçkun türlerine yönelik ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 7/24 sürdürülen çalışmalarda daha çok verim alınması adına personele yönelik sivrisinek, karasinek, uçkun ve haşerelerle mücadele yöntemleri üzerine eğitim semineri düzenlendi.

 

 

Elazığ Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, Uzman Veteriner Hekim Muhamed Küfrevi’nin katılımıyla düzenlenen seminerde, slaytlar eşliğinde sivrisinek, karasinek ve tatarcıkla mücadele ve ilaçlama yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda katılımcılara bilgi aktarımı sağlandı.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları için uçkun türlerine yönelik etkin mücadele çalışmalarının sürdürüleceği kaydedildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!