Elazığ Belediyesi, Ücretsiz Ney Kursu Düzenleyecek

Elazığ Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek ney kursuna katılmak isteyen vatandaşlar, 21 Kasım Cuma gününe kadar başvuruda bulunabilecek.
Elazığ Belediyesi tarafından, düzenlenen sanatsal faaliyetler ve kurslarla, vatandaşların kişisel gelişimlerine katkı sunulmaya devam ediliyor.
Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz ney kursu düzenlenecek. Tüm vatandaşların katılımına açık olacak kursa katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, 21 Kasım Cuma gününe kadar başvuruda bulunabilecek. 19 Kasım Çarşamba günü (Yarın) başlayacak olan başvurular, Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) birimine şahsen yapılacak.
24 Kasım Pazartesi günü başlayacak kursta katılımcılara; ney çalma teknikleri, repertuar bilgisi ve müzik teorisi konularında kapsamlı eğitimler verilecek.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tüm vatandaşlar kursa davet edildi.


Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.