Elazığ
05 Ağustos, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

ELAZIĞ BELEDİYESİ KÜRSÜBAŞI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

ELAZIĞ BELEDİYESİ KÜRSÜBAŞI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Etkinlikleri devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, yaz etkinlikleri kapsamında Kültürpark’ta Elazığ’ın yetiştirdiği genç yeteneklerin sahne aldığı konserler düzenlenirken, Harput Hoca Hasan Hamam Müzesi terasında da her hafta çarşamba ve cumartesi günleri Kürsübaşı düzenleniyor.

Elazığ’ın Mahalli musikisini aslına uygun tanıtmak, yeni nesillere sevdirmek ve il dışı ve yurt dışında yaşayan Elazığlıların memleket özlemini gidermek amacıyla Kanal 23 ekranlarından canlı olarak yayınlanan Kürşübaşı etkinliğine Elazığ’ın yetiştirdiği değerlerden Kültür Bakanlığı Sanatçısı Hasan Öztürk onur konuğu olarak katılacak.

Elazığ Belediyesi Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğe tarafından yapılan açıklamada 6 Ağustos Çarşamba günü saat 21.15’te Harput Hoca Hasan Hamam Müzesi terasında düzenlenecek Kürsübaşı konserine tüm halkımızın davetli olduğu ifade edildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.