ELAZIĞ BELEDİYESİ AZİZ ŞEHRİMİZİN YOLLARINI YENİLEMEYE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Güvenli ve konforlu bir ulaşım” hedefiyle başlattığı asfaltlama hamlesi, ekiplerin mesaisi ile şehrin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalarla devam ediyor.
BU DÖNEMDE 800.000 M² ALANDA ASFALTLAMA VE YAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin dört bir yanında eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği yol yenileme çalışmaları kapsamında sadece bu dönemde yaklaşık 550.000 m² alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Ulaşımda konfor ve kalitenin artırılması amacıyla finişer (asfalt serim makinesi) ile bitümlü sıcak karışım (BSK) binder asfalt serimi, toplam 106 sokak ve caddede yapıldı. Ayrıca ekipler tarafından yaklaşık 250.000 m² alanda ise yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında asfalt yama çalışmaları uygulandı.
RIZAİYE VE ÇAYDAÇIRA MAHALLELERİNDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Öte yandan Elazığ Belediyesi’nin kent genelindeki yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Ekipler, Rızaiye Mahallesi İnönü Caddesi ve Kıbrıs Şehidi Mehmet Güçlü Caddesi’nde 10.000 ve 7.000 m² alanda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda da aşınma asfalt serim çalışması yapılıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı “Yeşil Vatan” Temasıyla Başladı
- GÖK: Döner sermaye bütçeli personellerinin maaşının genel bütçeye geçirilmesi gerektiğini söyledi
- MHP LİDERİ BAHÇELİ: İNANIYORUM Kİ, SALDIRGANIN BAĞ VE BAĞLANTILARI ORTAYA ÇIKARILACAK
- BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ: "CUMHURBAŞKANIMIZ ELAZIĞ'A SELAMLARINI İLETMEMİ İSTEDİ"
- ELAZIĞ BELEDİYESİ AZİZ ŞEHRİMİZİN YOLLARINI YENİLEMEYE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.