Cinayet ve 5 suçtan 70 yıl cezası bulunan şahıs yakalanıp, tutuklandı

ELAZIĞ’DA KASTEN ÖLDÜRME VE YARALAMA SUÇLARINDAN ARANAN VE HAKKINDA 70 YIL 1 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ YAKALANIP TUTUKLANDI
Elazığ’da kasten öldürme ve yaralama suçlarından aranan ve hakkında 70 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalanıp tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kasten öldürme ve basit yaralama suçlarının da yer aldığı 5 olaydan aranan ve hakkında 70 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 27 yaşındaki M.Ç.’nin Sivrice ilçe merkezindeki ailesinin yanına geleceğini öğrendi. Bunun üzerine ilçe jandarma komutanlığı ve JASAT tarafından operasyon planlandı. Gelebileceği yerlerin takibe alınması üzerine şüpheli timler tarafından ilçeye bağlı Bekçitepe köyünde yakalanarak gözaltına alındı.
İlçe Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan şahıs, Elazığ Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme karşısına çıkartılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ'da Teknova OSB Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
- Saadet Partisinden Gelir Dağılımı Vurgusu: "Gelirde Adalet Olmadan Toplumda Huzur Sağlanamaz"
- Başkan Alan’dan Meslek Grupları ve Seçim Sürecine İlişkin Açıklama
- Şampiyon Elazığspor İçin Sezon Planlaması
- Elazığ Belediyesinden Kent Genelinde Yol Çizgi Çalışması
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.