BURCU TÜVER: "AİLE YAPIMIZI KORUMAK VE GÜÇLENDİRMEK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ"

“NESİL’den NESİL’e Aile Hasbihal Meclisi” Elazığ’da Yoğun İlgi Görüyor
AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın öncülüğünde düzenlenen “NESİL’den NESİL’e Aile Hasbihal Meclisi” programı, aile yapısına yönelik farkındalık oluşturma amacıyla devam ediyor. İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, etkinliklerde farklı kuşaklardan kadınların bir araya gelerek aile değerlerini istişare ettiğini belirtti.
Tüver, “Buram buram medeniyetimizin izlerine değindiğimiz, kıymetli bir hasbihal meclisini bu hafta da tamamladık. Bu buluşmalar, bir bilinç ve değer aktarımı zemini oluşturuyor,” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025’i “Aile Yılı” ilan ettiğini hatırlatan Tüver, bu vizyon doğrultusunda sahada kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı.
Program; aile içi iletişim, dayanışma, kültürel miras ve gençliğe yönelik konuları ele alırken, farklı yaş gruplarını aynı çatı altında buluşturarak kuşaklar arası diyaloğu güçlendiriyor.
“Aile, toplumun temel direğidir” diyen Tüver, güçlü ailelerin güçlü bir Türkiye’nin teminatı olduğunu belirtti. Her hafta farklı mahallelerde gerçekleşen toplantılar, Elazığlı kadınların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
- Elazığ Belediyesi, 28’inci Uluslararası Hazar Şiir Akşamları İle Kültürel Mirası Yaşatmaya Devam Edecek
- Elazığ Belediyesi’nden “Erişilebilir Afet Eğitimi Projesi”
- Bitki Sağlığı Değerlendirme Toplantısı yapıldı
- “Afet Bilinci ve Afet Eğitimi Projesi"
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.