Reklamı Geç
İDRİSnnn
BELEDİYE
Elazığ
21 Mart, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Bayramın Üçüncü Günü Elazığ’da Kürsübaşı Rüzgârı Esecek

hazar2
Bayramın Üçüncü Günü Elazığ’da Kürsübaşı Rüzgârı Esecek
GENEL bayram
GENEL 2026

Elazığ’da Ramazan Bayramı’nın coşkusu, köklü kültürel mirasın en önemli simgelerinden biri olan Kürsübaşı geleneğiyle yaşanacak. Elazığ Belediyesi ile Elazığ Kültür ve Musiki Derneği iş birliğinde düzenlenecek “Geleneksel Kürsübaşı Gecesi”, bayramın üçüncü günü sanatseverlerle buluşacak.

Kültürel etkinliklere hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, bu özel programla hem bayram sevincini hem de Harput musikisinin eşsiz ezgilerini aynı sahnede bir araya getiriyor. 22 Mart Pazar günü saat 20.00’de Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte, Türk Halk Müziği’nin sevilen isimleri sahne alacak.

Gecede, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun konuk solisti Faik Doğukan Öztürk, sanat yönetmeni Hasan Demirkıran ve dernek başkanı Abdülaziz Koç yer alacak. Katılımcılar, Harput musikisinin en seçkin eserleri eşliğinde unutulmaz bir bayram akşamı yaşayacak.

Ücretsiz olarak düzenlenecek programa tüm vatandaşların davet edildiği belirtilirken, Elazığlılar hem geleneksel kültürü yaşatma hem de bayramın birlik ve beraberlik ruhunu paylaşma fırsatı bulacak.

Elazığ’da bayramın en özel adreslerinden biri olmaya aday bu gece, müzik ve kültür dolu anlara sahne olacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

akasa