BASKİL İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN FİLİSTİNLİLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI DÜZENLEDİ

İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ve İlçe Müftüsü Hüseyin Çakır'ın yaptığı konuşmanın ardından İl Müftüsü İrfan Üstündağ'ın duası ile açılan yardım kampanyasına halkın ilgisi yoğun oldu.
İlçe Müftüsü Çakır, mazlum Filistinlilerin mağduriyetine karşı hiçbir Müslümanın kayıtsız kalamayacağını, sadece dualarımızla değil maddi olarak da kendilerine destek olmak amacıyla bu yardım kampanyasını düzenlediklerini dile getirdi. Müftü Çakır, katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.
İlçe Müftülüğü personeli ile hayırsever kadınların katkıları ile hazırlanan ve 15-16 Mayıs günleri süresince devam edecek olan yardım kampanyasının geliri Türkiye Diyanet Vakfı aralığı ile savaş mağduru Filistinlilere ulaştırılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ELAZIĞ'DA FAALİYET GÖSTEREN ÖZEL BİR OKULUN SPOR KOMPLEKSİ DÜZENLENEN TÖRENLE FAALİYETE GEÇTİ
- ELAZIĞ'DA ENGELLER SPORLA AŞILDI MÜZİKLE TAÇLANDI
- GRUP FİNALİNİN İLK KARŞILAŞMASI ELAZIĞSPOR İLE VANSPOR FK ARASINDA OYNANACAK
- BAŞKAN KARAKUŞ: RANT EKONOMİSİNİ YIKACAĞIZ ÜRETİM EKONOMİSİNİ KURACAZ
- BAŞKAN ALAN TOBB 2025 YILI HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİNE KATILDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.