BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MEMURLARI KAPSAYAN SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile yetkili sendika arasında Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzalandı. Buna göre sosyal denge tazminatı %120 olarak belirlendi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi Şube Başkanı Selim Nazırlı ve yönetimiyle bir araya geldi.
Başkan Şerifoğulları ile yetkili Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi Şube Başkanı Selim Nazırlı arasında memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.
İmzalanan sözleşme ile sosyal denge tazminatı %120 olarak belirlendi.
Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada;
“Yetkili sendika Bem-Bir-Sen Elazığ Şubesi Şube Başkanı Selim Nazırlı ve yönetimi ile bir araya gelerek, memurlarımızı kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladık. İmzalanan sözleşme kapsamında sosyal denge tazminatı %120 olarak belirlenmiştir. Çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Belediyesinden Ücretsiz Bilgisayarlı Muhasebe Kursu
- Elazığ İl Genel Meclisinde Yeni Dönem Başladı
- Elazığ Ticaret Borsasından Gana ile iş birliği görüşmesi
- Vefasız Alem: Usta Sanatçı Abdullah Şekeroğlu’nu Anma Töreninde Az Katılım Dikkat Çekti
- Yeniden Refah Partisi Elazığ’da Nisan Mesaisi: Yeni Meclis Üyesine Rozet Takıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.