Elazığ
30 Nisan, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Başkan Selmanoğlu’ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkan Selmanoğlu’ndan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; emeğin kutsallığına, alın terinin değerine ve çalışanların toplumsal kalkınmadaki vazgeçilmez rolüne dikkat çekerek, üretimin, fedakârlığın ve özverili çalışmanın güçlü Türkiye idealinin en sağlam dayanağı olduğunu ifade etti.

Başkan Selmanoğlu, “Bizler biliyoruz ki kalkınmanın temel taşı, bir ülkenin en büyük sermayesi alın teridir. Üreten, çalışan ve topluma katkı sağlayan her bir vatandaşımız, ortak geleceğimizin inşasında önemli bir rol üstlenmektedir. Toprağa umut eken çiftçimizden üretim çarklarını fedakârca döndüren emekçilerimize; şehirlerimizi inşa eden mühendislerimizden milletimize gece gündüz hizmet sunan kamu görevlilerimize kadar her bir alın teri, bu ülkenin yarınlarına atılmış kıymetli bir imzadır. Her emek, büyüyen Türkiye’nin harcına karışan bir güç; her fedakârlık, ortak geleceğimizi aydınlatan bir meşaledir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; emeği önceleyen, çalışanı koruyan ve üretimi destekleyen politikalarla Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle; başta Elazığlı hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında emek veren tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü gönülden tebrik ediyor; çalışma hayatlarında sağlık, huzur, bereket ve başarılar diliyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.