Başkan Sarışın: "Basın; milletin gözü, kulağı ve vicdanıdır."

Gerçeğin peşinde, zor şartlar altında dahi görevini sürdüren, doğruyu yazmaktan ve hakikati kamuoyuyla paylaşmaktan geri durmayan her gazeteci; güçlü bir toplumun ve sağlıklı bir demokrasinin vazgeçilmez unsurudur.
Kalemini baskıya, tehdide ve çıkar hesaplarına teslim etmeyen; halkın haber alma hakkını her şeyin üzerinde tutan basın emekçilerinin verdiği mücadele son derece kıymetlidir. Gazetecilik, sadece bir meslek değil; aynı zamanda ciddi bir sorumluluk ve onur mücadelesidir.
Anahtar Parti olarak; özgür, tarafsız ve sorumlu bir basının, millet iradesinin en önemli teminatlarından biri olduğuna inanıyoruz. Hakikatin karartılmadığı, basın emekçilerinin güven içinde görev yapabildiği bir Türkiye için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle; mesleğini onurla icra eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anıyor, tüm basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Başkan Selmanoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
- ELAZIĞ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET
- MİLLETVEKİLİ IŞIKVER'İN GİRİŞİMLERİYLE ENERJİ ALTYAPISINA 725 MİLYON TL YATIRIM
- Başkan Sarışın: "Basın; milletin gözü, kulağı ve vicdanıdır."
- Vali Hatipoğlu, Elazığ’da görev yapan mülki idare amirleriyle bir araya geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.