Elazığ
01 Aralık, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

BAŞKAN MAHMUT HAZAR YENİDEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAŞKAN MAHMUT HAZAR YENİDEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ
Yeniden Refah Partisi Baskil İlçe Teşkilatı, 3. Olağan Kongresi'ni tamamladı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Mahmut Hazar yeniden ilçe başkanı seçildi.

Baskil ilçesinde gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre'ye partililer katılım gösterdi. Kongrede, Yeniden Refah Partisi'nin Baskil'deki gelecek hedefleri ve projeleri ele alındı.

112 delegenin oy kullandığı seçimde, delegelerin tamamının desteğini alan Mahmut Hazar, Yeniden Refah Partisi Baskil İlçe Başkanlığı görevine bir kez daha seçilmiş oldu.

Mahmut Hazar'dan Teşekkür ve Birlik Mesajı

Yeniden başkan seçilmesinin ardından delegelere ve partililere teşekkür eden Mahmut Hazar, yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Hazar, Yeniden Refah Partisi'nin milli görüş ilkeleri doğrultusunda Baskil'e ve ülkeye hizmet etme azmiyle çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!