Başkan Doğan’dan TOKİ Yangını Sonrası Açıklama

Yurtbaşı’nda TOKİ Konutlarında Yangın: 11 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Elazığ’ın Yurtbaşı beldesinde, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangına, Yurtbaşı Belediyesi itfaiye ekipleri ile çevre bölgelerden gelen destek ekipleri tarafından hızlı ve özverili bir şekilde müdahale edildi.
Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, olası büyük bir facianın da önüne geçildi. Yangın sırasında konutlarda bulunan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla güvenli bir şekilde tahliye edildi.
Yangından etkilenenler arasında 1 aylık bir bebek de bulunurken, toplam 11 vatandaş ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, belediye olarak maddi hasar konusunda da vatandaşların yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Doğan, “Rabbim beldemizi ve hemşehrilerimizi her türlü afetten muhafaza eylesin,” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.