Elazığ
06 Aralık, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Başkan Bal'dan SMS Açıklaması

Başkan Bal'dan SMS Açıklaması
Elazığ Belediye Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde partisi tarafından yeniden aday gösterilen Şahin Şerifoğulları'nı karşılama töreni için Elazığ Belediyesi'nden vatandaşlara kısa mesaj atıldı. MHP İl Başkanı Yunus Bal atılan kısa mesaj ile ilgili açıklama yaptı.

Elazığ Belediye Başkanı ve 31 Mart seçimlerinde partisi tarafından yeniden aday gösterilen Şahin Şerifoğulları'nı karşılama töreni için Elazığ Belediyesi'nden vatandaşlara kısa mesaj atıldı. MHP İl Başkanı Yunus Bal atılan kısa mesaj ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Şerifoğulları'nın Elazığ'a geleceği ve bir karşılama töreni yapılacağı; Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara atılan kısa mesaj ile duyuruldu.

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Sn. Şahin Şerifoğulları Başkanı AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmesi sebebiyle tebrik ederim. Hakkaniyetli bir seçim olmasını Cenabı Hak’tan niyâz ediyorum.

"Özenli ve hakkaniyete yaslanan bir politika izleyeceklerini ümit ediyoruz"

Demokratik ölçülere uygun, Cumhur İttifakının hassasiyetlerini koruyup gözeten bir sürecin oluşması için Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın fakat yarış devam ediyor iken rakibimizin mevcut belediye başkanı olmasına rağmen kamu kaynakları ve vatandaştan alınan vergilerle oluşan Belediye Bütçesinin seçim kampanyası için kullanılmaması hususunda gerek Şahin Şerifoğulları Başkanın gerekse de AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Beyin özenli ve hakkaniyete yaslanan bir politika izleyeceklerini ümit ediyoruz.

 

"Bundan sonraki sürecin ise itina ile takipçisi olacağız"

Az evvel ELAZIĞ BELEDİYESİ SMS HATTI’ndan gelen mesajı bu itibarla son usül hatası olarak kabul edeceğimizi ve herhangi bir tepkimizin olmayacağını, bundan sonraki sürecin ise itina ile takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Kamuoyunu saygı ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Elazığ Belediyesi'nden atılan SMS; “Haydi Elazığ, Başkanımızı karşılıyoruz"

Elazığ Belediyesinden vatandaşlara atılan mesajda ise şu ifadelere yer verildi; “Haydi Elazığ, Başkanımızı karşılıyoruz. Yeniden hizmet seferberliği için yola çıkacak olan AK Parti Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı ilk günkü aşk ve heyecanla 9 Ocak Salı günü (yarın) saat 10.45’te Elazığ Havalimanı’nda karşılıyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarız. Daha güzel ve daha güçlü bir Elazığ için Hazırız, Kararlıyız. Elazığ Belediyesi”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!