Reklamı Geç
KKK
BELEDİYE
Elazığ
01 Ocak, 2026, Perşembe
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

BAŞKAN ATEŞ'TEN SEÇİM AÇIKLAMASI

BAŞKAN ATEŞ'TEN SEÇİM AÇIKLAMASI
Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı ve Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
GENEL 2026

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı ve Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhur ittifakı çatısı altında ayrı listelerde seçime giren Yeniden Refah Partisi, açıklanan resmi olmayan verilere göre beş milletvekilliği kazandı. Partinin genel Başkanı Fatih Erbakan da İstanbul 2’nci bölgeden seçildi. Elazığ’da ise 13 bin 181 oy alan Yeniden Refah Partisi milletvekili çıkaramadı.

İl Binasında partilileri ile bir araya gelen İl Başkanı Ömer Ateş, MKYK Üyesi Mehmet Gül, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Melih Yunus Güneş ve Mehmet Tan, seçim sonuçlarını değerlendirdi. İl Başkanı Ömer Ateş, partisinin küçük hesaplar yapmayarak, kendi logosu ile seçime girdiğini ifade etti. Verilen karara saygı duyduklarını belirten Milletvekili Adayları da, partilerinde çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Yeniden Refah Partisi’nin ilk seçimi olmasına rağmen iyi bir oy aldığını vurgulayarak: “Elazığ’da %4’e yakın bir oy alarak mecliste grubu bulunan partileri geride bırakarak Elazığ’ın sürpriz partisi olduk. Milli Görüş Meclise sloganıyla girdiğimiz seçimde %3’e yakın bir oy oranıyla başta genel başkanımız olmak üzere 5 değerli üyemiz ile Yeniden Refah Partisi TBMM’de temsil hakkını kazanmıştır.” Dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!