Elazığ
30 Temmuz, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

BAŞKAN ALAN'DAN MÜSİAD'A ZİYARET

BAŞKAN ALAN'DAN MÜSİAD'A ZİYARET
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte MÜSİAD Elazığ Şube Başkanlığı ziyaret etti.

 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının ilimizin ticari lokomotifi olduğunu ifade eden MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Fatih Karakaya konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın başkanım çok önemli bir kurumun başında bulunuyorsunuz.  Elâzığ’ımız bir Kocaeli'nin, Kayseri'nin ya da batıdaki büyük şehrin sunmuş olduğu olumlu şartlara sahip değil. Bizler doğuda bir iliz. Devletimiz, bu dezavantajları dengelemek amacıyla çeşitli teşvik yasaları çıkarttı.  6. bölge teşvikleri de bunlardan biriydi.  Bu yasa ile en azından bu dezavantajlı durumu biraz da olsa avantajlı duruma çeviriyoruz. MÜSİAD olarak bizler her daim Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çözüm noktalarında her zaman çalışmaya hazırız. İşbirliğiniz ve ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

MÜSİAD’ın Elazığ'da bir farkındalık getirdiğini ve üretimde farkındalık oluşturduğunu ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “MÜSİAD; ilçelerimizde ve  ilimizde  güzel işler yapıyor ve yapmaya da gayret ediyor. MÜSİAD’ın bu mücadelesi, azmi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Tabii biz de iş dünyasının Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi en büyük sektör temsilcisi olarak görülüyoruz. Biz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak MÜSİAD’ın  yapacağı her türlü çalışmada yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. MÜSİAD,  Türkiye genelinde başarılarıyla kabul görmüş bir teşkilat. Türkiye'nin birçok yerinde teşkilatlanan bir ticari kuruluşumuz.  Avrupa ve dünyanın farklı farklı ülkelerinde teşkilatlanmaları olan bir derneğimizdeki arkadaşlarımızın hepsi de inançlı, imanlı, vatanını, milletini seven insanlar. Biz sizlerle beraber olmaktan, Elazığ'ın sorunlarını, Elazığ'ın problemlerini gündeme getirmekten mutluluk duyarız. Sizin bize sunacağınız her öneri bizim için anlamlı ve değerlidir.  Her öneri bizim için kıymetlidir. Biz Ticaret ve Sanayi Odasındayız diye her şeyi bileceğiz diye bir kaide yoktur. Mutlaka bizim de eksikliklerimiz olacaktır. Bizim de yanlışlarımız olacaktır. Bir şey yaptığımız zaman sizlerle de istişare etmek istiyoruz. Ya da sizler de bir şeyleri yaptığınız zaman bizlerle de istişare yaparsanız bizler de memnun olur ve sizlerle beraber oluruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.