BAKAN KURUM İL PROTOKOLÜ İLE ÇİMENTO FABRİKASININ KALDIRILMASINI GÖRÜŞECEK

Elazığ il protokolü, şehir merkezindeki çimento fabrikasının taşınması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret edecek.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bugün saat 14.00'te Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret edecek.
Ziyarette, uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan şehir merkezindeki çimento fabrikasının taşınması konusu ele alınacak. Elazığ il protokolü, fabrikanın kent dışına taşınması yönündeki talepleri Bakan Kurum’a iletecek.
Çimento fabrikasının şehir merkezinde bulunması, çevresel etkileri nedeniyle eleştirilerin odağında yer alıyor.
Sosyal medya platformu X’te #ElazığZehirSoluyor etiketiyle yapılan paylaşımlar, konunun ulusal gündeme taşınmasına neden olmuştu. Bu kapsamda yapılan ziyaretin, çevre sağlığı ve şehir estetiği açısından önemli bir adım olması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TBMM GENEL KURULU'NDA 'İKLİM KANUNU TEKLİFİ' KABUL EDİLDİ
- ZİVER VAKFI MUHARREM AYI DOLAYISIYLA CEM EVİ'NDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
- ELAZIĞ VALİ YARDIMCISI "ÖZBAY" GÖREVİNE BAŞLADI
- KEBAN İLÇESİ EMNİYET LOJMANLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- ELAZIĞ BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI OTURUMLARI İKİNCİ BİRLEŞİMLE DEVAM ETTİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.