Elazığ
04 Ağustos, 2026, Salı
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Arıcak’ta İki Güzergâhta Asfalt İyileştirme Çalışmaları Tamamlandı

Arıcak’ta İki Güzergâhta Asfalt İyileştirme Çalışmaları Tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi, il genelinde yürüttüğü ulaşım yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Yüksek hava sıcaklıklarına rağmen sahada görev yapan ekipler, Arıcak ilçesindeki iki önemli güzergahta asfalt iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda, Arıcak ilçe merkezi ile Üçocak beldesi arasındaki 17 kilometrelik yol güzergâhında yürütülen asfalt iyileştirme çalışmaları tamamlanarak yol daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Aynı şekilde Bükardi beldesinde gerçekleştirilen asfalt iyileştirme çalışmaları da başarıyla tamamlandı.

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, belirlenen iş programı doğrultusunda il genelindeki yol yapım, bakım ve asfalt çalışmalarını farklı noktalarda aralıksız sürdürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.