AK Partinin “Asrın Birlikteliği” Programı Elazığ’da Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Asrın Birlikteliği programı kapsamında Elazığ’a geldi. devlet - millet kaynaşmasının en güzel örneğinin 6 Şubat’ta sergilendiğini ifade eden ileri, devlete ve millete tuzak kuranların beklentilerini boşa çıkaracaklarını söyledi.
Ak Parti Genel Merkezi tarafından 6 Şubat depremlerinin yıldönümü nedeniyle düzenlenen Asrın Birlikteliği programına katılmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, teşkilatla bir araya geldi.
AK Parti il Başkanlığında düzenlenen programa AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, Kadın ve Gençlik kolları başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, esnaf ve depremzede vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.
Yaşanan asrın felaketinde yaşamını yitirenlere rahmet dileyen İleri: “hepimizin malumu yarın o yaşadığımız büyük felaketin yıl dönümü olacak ben bu vesileyle o büyük felakette kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, geride kalanlara da sabırlar diliyorum. 2023 yılında yaşadığımız iki büyük depremle 11 ilimiz ciddi bir sarsıntıya maruz kaldı.” Dedi.
11 ili etkileyen deprem sonrasında devlet ve millet kaynaşmasının örneğinin sergilendiğini ifade eden İleri, büyük felaketin altından başarı ile kalkıldığını söyleyerek: “felaketin hemen akabinde gerçekten devlet ve millet kaynaşmasının dünyada görülebilecek en güzel örneklerinden biri yaşandı. İlk saatlerden itibaren devletimiz tüm kurumlarıyla saatler içerisinde sahaya intikal etti ve canla başla vatandaşa yardım etmek noktasında işe koyuldu. Milelt büyük bir seferberlik başlattı. Her yerden deprem bölgesine yardımlar adeta sel oldu aktı, gönüllülerimiz geldi STK’lar geldi el birliğiyle bu büyük felaketin altından kalktık.” İfadelerini kullandı.
Ömer İleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek; devlete ve millete tuzak kuranlara her daim beklentilerini boşa çıkaracaklarını söyledi.
Ömer İleri: “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizler durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu milletin ve bu devletin sekteye uğramasını bekleyenlere her daim beklentilerinin boşa çıkacağını göstereceğiz.” Dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.