Elazığ
08 Temmuz, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ Ahıska Türkleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ Ahıska Türkleriyle Bir Araya Geldi
Ukrayna’dan Elazığ’a tahliye edilerek Aşağıdemirtaş konteyner kentine yerleştirilen Ahıska Türk’lerini ziyaret etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ukrayna’dan Elazığ’a tahliye edilen ve Aşağıdemirtaş Konteyner Kente yerleştirilen bin 113 Ahıska Türk’ünü ziyaret etti.

Ahıska Türkleri ile yakından ilgilenen Milletvekili Zülfü Demirbağ, bol bol sohbet ederek kaldıkları konaklama merkezini inceledi.

DEMİRBAĞ: BİZİM DEVLETİMİZ İÇİN YÜKTEN ÇOK MUTLULUK GETİRİR BİZE

Ahıska Türklerinin en iyi şekilde ağırlanabilmesi için devletin tüm imkanları seferber ettiğini ifade eden Milletvekili Demirbağ, “Gerçekten mutlu olduk, memnun olduk. Onlar da bizim 20 sene önceki Elazığ’ın aile hayatını hatırlattı bana. Ailesiyle, erkeğiyle, hanımıyla, çocuğuyla gerçekten bizim şehirden ziyade köylerimizde, ilçelerimizde bir kısmında halen gördüğümüz manzaralarla karşılaştık. Bizim bir parçamız onlar da. Kardeşlerimiz. Cenab-ı Allah inşallah önce arzu edilen bir huzurlu ortam sağlar. İnşallah barış olur. Arzu edenler memleketine, yurduna döner. Bu süre içerisinde de en iyi şekilde inşallah devlet olarak ağırlarız. Biz Osmanlı varisi Türkiye’yiz, güçlü bir ülkeyiz. Bunlar bizim için, bizim devletimiz için yükten çok mutluluk getirir bize” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!