AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ'IN ELAZIĞ PROGRAMI BELLİ OLDU

Elazığ’a gelecek olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın programı belli oldu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelecek
19 Temmuz Cumartesi günü Elazığ’a gelecek olan Bakan Göktaş’ın programı belli oldu.
Göktaş, ilk olarak ‘Şehrin Kadınları ile Nesil’den Nesile Aile’ programı kapsamında girişimci kadınlar, kadın STK temsilcileri, kadın basın mensupları ve kadın akademisyenlerle bir araya gelecek.
Bakan Göktaş daha sonra Elazığ Valiliği’ni ziyaret edecek. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ile bir araya gelecek olan Göktaş, Elazığ’daki çalışmalar hakkında bilgi alacak.
Göktaş, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ve Elazığ Belediyesi’ni de ziyaret ederek istişarelerde bulunacak ve İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak.
Elazığ’daki temaslarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Elazığ’dan ayrılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.