3 Gündür Haber Alınmayan Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu

Elazığ’da komşularının 3 gündür haber alamadığı yaşlı kadın, eve gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından salonda ölü bulundu.
Elazığ’da komşularının 3 gündür haber alamadığı yaşlı kadın, eve gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından salonda ölü bulundu.

Olay, Harput Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, müstakil bir evde yalnız yaşayan 77 yaşındaki Dillif Çelik’ten 3 gün boyunca haber alamayan komşuları, önce Harput Jandarma Karakol Komutanlığı ve ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler daireye girdi. Ekipler, Çelik'i salonda yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin ilk incelemesinde Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Dillif Çelik’in ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra belli olacağı kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.