© Manset23 2020

VALİ MEHMET LÜTFULLAH BİLGİN İLKOKULU'NDAN E-TWİNNİNG PROJESİ

Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlkokulu, gerçekleştirdiği e-twinning projeleri ile öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine destek oluyor.

Vali Mehmet Lütfullah Bilgin İlkokulunda hayata geçirilen “Küçük İnsanlar Bile Büyük İşler Yapabilir” projesi ile öğrencilerin hem işbirlikçi çalışmaya yatkınlıkları hem de yaşadıkları dünyaya karşı farkındalıklarının arttırılması amaçlanıyor. Proje kapsamında öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirilerek öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

 

 

Proje ile ilgili bilgiler veren Sınıf Öğretmeni Salime Keklik, e-twinning projelerinin öğrenciler için önemine değinerek: “proje kapsamında iş birlikçi çalışma ürünü olarak seçilen dünya görselini boyayarak birleştirdik. Burada dünyamızın kirletildiğine çocuklarımızın dikkatini çektik. Daha sonra jigsav planet web 2 aracı üzerinden temiz çevrede mutlu çocuklar çalışmasını puzzle olarak çalıştık.” Dedi.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER