© Manset23 2020

VALİ HATİPOĞLU BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU

Vali Numan Hatipoğlu, Şahinkaya Mahallesi'ne bir ziyaret gerçekleştirerek mahalle muhtarı Hıdır Şahin'den mahalledeki çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Şahinkaya Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Hatipoğlu, Muhtar Hıdır Şahin ile bir araya gelerek mahallenin mevcut durumu, yürütülen projeler ve mahalle sakinlerinin talepleri üzerine sohbet etti. Muhtar Şahin, Vali Hatipoğlu'na mahallede yapılan hizmetler ve gelecekteki planlar hakkında sunum yaptı.

 

 

Gerçekleştirilen ziyarette Elazığ İl Jandarma Komutanı Alpaslan Doğan, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve AFAD Elazığ İl Müdürü Cafer Giyik de Vali Hatipoğlu'na eşlik etti. 

 

 

Öte yandan Vali Numan HATİPOĞLU, Teknova Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, Teknova OSB Müdürü İlkay AKCAN’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER