ÖZEL SPORCULARDAN DEV KULAÇLAR
GenelElazığ’da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme İl Şampiyonası’nda sporcular hem azimleri hem de performanslarıyla büyük takdir topladı. Farklı kategorilerde yarışan sporcular elde ettikleri derecelerle önemli başarılara imza attı.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular Yüzme İl Şampiyonası, 12 Mart 2026 Perşembe günü Elazığ Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirildi. Farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalarda sporcular performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.
Büyük bir heyecan ve centilmence geçen müsabakalarda sporcular hem kendi derecelerini geliştirmek hem de il birinciliği elde etmek için kıyasıya mücadele etti. Organizasyonda özellikle otizm kategorisinde yarışan sporcuların gösterdiği performans, sporun engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Şampiyona kapsamında gerçekleştirilen 50 metre serbest kategorisinde;
Elazığ Beyazay Spor Kulübü sporcusu Arif Bozgeyik Elazığ Özel Sporcular Spor Kulübü sporcusu Buğra Güzel Elazığ Özel Bir Nefes Spor Kulübü sporcusu Hasan Semih Erol100 metre serbest kategorisinde;
Elazığ Özel Sporcular Spor Kulübü sporcusu Bedirhan Aslan Elazığ Özel Sporcular Spor Kulübü sporcusu Buğra Güzel Elazığ Beyazay Spor Kulübü sporcusu Arif Bozgeyik200 metre serbest kategorisinde ise;
Elazığ Özel Sporcular Spor Kulübü sporcusu Bedirhan AslanDereceye giren sporcuların elde ettikleri başarılar hem antrenörleri hem de aileleri tarafından büyük bir gururla karşılandı.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Özel sporcularımızın spor aracılığıyla hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerini desteklemek bizim için son derece kıymetlidir. İl şampiyonasında mücadele eden tüm sporcularımızı gösterdikleri azim ve performans nedeniyle tebrik ediyoruz. Sporcularımızın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyor, emeği geçen antrenörlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
İlginizi Çekebilir