İYİ PARTİ HEYETİNDEN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET
Genel
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Sabahattin Bulut ve beraberindeki heyet, kentin medya dünyasında önemli bir yere sahip olan Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Manşet 23 İmtiyaz Sahibi ve aynı zamanda Elazığ Gazeteciler ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Elazığ’ın gündemi, yerel medyanın önemi ve kentte yürütülen siyasi çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, yerel basının demokratik süreçlerdeki rolüne vurgu yapılırken, Elazığ’ın sorunları ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.
İYİ Parti İl Başkanı Sabahattin Bulut, yerel medyanın halkın sesi olduğunu ifade ederek, basının özgür ve güçlü olmasının toplum adına büyük önem taşıdığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zülfü Bal ise, kentte sağlıklı bir kamuoyu oluşmasında basın ve siyasetin diyalog içinde olmasının önemine dikkat çekti.
Manşet 23 mikrofonuna konuşan İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Sabahattin Bulut, partilerinin hedeflerinin net olduğunu vurgulayarak , "İktidarı İstiyoruz" dedi.
İlginizi Çekebilir