© Manset23 2020

İş İnsanı Alparslan Çelik ve Dr. Gaye Göksu Avcu Hayatlarını Birleştirdi

Elazığ’ın tanınmış iş insanlarından, Milliyetçi ve ülkücü camianın sevilen siması Alparslan Çelik, Dr. Gaye Göksu Avcu ile hayatını birleştirdi.

Elazığ’ın tanınmış iş insanlarından, Milliyetçi ve ülkücü camianın sevilen siması Alparslan Çelik, Dr. Gaye Göksu Avcu ile hayatını birleştirdi.

 

Akgün Otel Havuz başı’nda gerçekleştirilen düğün töreni, Elazığ başta olmak üzere birçok ilden gelen davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Şıklık, zarafet ve birliktelik ruhunun öne çıktığı gecede, hem davetliler hem de siyasi protokol unutulmaz bir atmosferde buluştu.

Organizasyonu Elazığ’ın etkinlik dünyasında güçlü bir yere sahip olan Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal üstlenirken, profesyonel detaylar ve estetik dokunuşlarla hazırlanan düğün büyük beğeni topladı.

Sanatçılar Oktay Gürtürk, Hamdihan Karakılıç ve Elazığ müziğinin güçlü temsilcilerinden Aslan Nedim Demirbağ, sahne performanslarıyla geceye müzikal bir şölen kattı.

Nikâh merasimini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kıydı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Şerifoğulları’nın ardından, nikâh cüzdanı geline MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver tarafından takdim edildi.

 

TELGRAFLARLA KUTLADILAR

Düğüne katılamayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin üst düzey yöneticileri ve milletvekilleri, gönderdikleri kutlama telgraflarıyla iş insanı Alparslan Çelik ve Dr. Gaye Göksu Avcu çiftini tebrik etti.

DÜĞÜNE KİMLER KATILDI, KİMLER ŞAHİT OLDU?

Düğün törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) başta olmak üzere, ülkücü camianın birçok önemli ismi ve kamu temsilcisi katıldı. Gecede çiftin nikâh şahitliğini şu isimler yaptı:

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver

MHP MYK Üyesi Hamit Kaya

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Aslan

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan

Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan

Muş Hasköy Belediye Başkanı Muhlis Cemal Orbay

Keban Kaymakamı Furkan Atalık

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reşat Dalgakıran

Prof. Dr. Oğuzhan Altungül

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe

Türk Ocakları Elazığ İl Başkanı Yavuz Haykır

Gaye & Alparslan çifti, gece boyunca konuklarla tek tek ilgilenerek teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER