© Manset23 2020

İki Şehrin Dostluğunu Bu Adam Bozamaz

SESİN GELMİYOR VEYSİ..!

Bilin Bakalım bu kim.?

Etik yok, üslup yok, komşuluk yok, sportmenlik yok, mizah zekası yok, Elazığ’a saygı yok

Peki neler var?

Hakaret var, zeka seviyesi tartışılır söylemler var, ukalalık var, gereksiz öz güven var, saygısızlık var.

Evet doğru bildiniz, Vanspor FK Eski AS Başkanı Veysi Gençer’den bahsediyoruz.

Geçen yıl yaptıkları kendisine herhangi bir pişmanlık ve utanma duygusu vermemiş olacak ki kendisini uzaktan yakından ilgilendiremeyen Elazığspor maçı için Elazığ Belediye Başkanına komşuluk ve zeka kriterlerine uymayan bir paylaşım yaparak yine kendisini komik duruma düşürdü.

Buradan Veysi’ye şunu bir kez daha hatırlatalım;

Senin Elazığ düşmanlığın iki şehir arasındaki kardeşlik ve dostluk bağlarını koparmaya yetmeyecek!

Senin ergen tavırlarla yaptığın paylaşımlar iki şehir arasındaki kardeşlik ve dostluk bağlarını koparmaya yetmeyecek!

Senin spor üzerinden Elazığ ve Elazığlıya püskürttüğün pis kokular iki şehrin üzerine sinmeyecek!

Senin ilkokul seviyesindeki paylaşımların iki şehrin sağduyulu insanlarında karşılık bulmayacak!

Normal şartlarda bu çirkinlikleri yapabilecek ve Elazığ Belediye Başkanının adını ağzına alabilecek kalibresi olmayan birinin hasbelkader spor üzerinden statü elde etmiş olması kendisini önemseyeceğimiz anlamına gelmez.

Komşu ve dost ilimiz Van’da ki sağduyulu insanlarımızın Veysi Gençer’i çok ciddiye almamaları gerektiğini belirtiyor Elazığ’dan Van’da ki sağduyulu insanlarımıza selamlarımızı gönderiyoruz.

Bir değil bin Veysi olsa iki şehrin dostluğunu bozamaz.

Bir değil bin Veysi olsa Elazığ Belediye Başkanının adını olumsuz şekilde ağzına alamaz.

VAN – ELAZIĞ DOSTLUĞU İN

VEYSİ VE VEYSİ GİBİLER OUT

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER