Genç Tenisçiler Bölge Şampiyonluğu İçin Elazığ’da Mücadele Ediyor
GenelAnadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Tenis Bölge Şampiyonası, Elazığ’ın ev sahipliğinde başladı. 20 Ağustos’ta başlayan şampiyona, 23 Ağustos Pazar günü sona erecek.
Çok Amaçlı Spor Merkezi Tenis Kortları’nda düzenlenen organizasyonda 11 ilden 16 takım ve 80 genç sporcu, bölge şampiyonluğu için mücadele ediyor.
Şampiyonaya Elazığ’ın yanı sıra Tunceli, Batman, Iğdır, Gaziantep, Bitlis, Hakkari, Malatya, Van, Mardin ve Diyarbakır’dan sporcular katılıyor.
Müsabakalar kapsamında Elazığ’a gelen genç tenisçiler, kortlardaki mücadelelerinin yanı sıra kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini de görme fırsatı bulacak.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, spor organizasyonlarının gençlerin farklı şehirlerden arkadaşlıklar kurmasına ve yeni deneyimler kazanmasına katkı sağladığı belirtilerek, şampiyonaya katılan tüm sporculara ve takımlara başarı dileklerinde bulunuldu.
Elazığ’ın farklı branşlarda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceği ifade edildi.
İlginizi Çekebilir