Garnizon Komutanı Personel Albay Başerden Adüye Ziyaret
GenelGARNİZON KOMUTANI PERSONEL ALBAY DURMUŞ İLHAN BAŞER, AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (ADÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. OSMAN SELÇUK ALDEMİR’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ADÜ’nün, Aydın’a katma değerinin yüksek olduğunu bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.
Garnizon Komutanı Personel Albay Durmuş İlhan Başer, ADÜ’nün eğitim anlamında çok daha iyi noktalara gelebilmesi için verilen çabaları her zaman desteklemeye hazır olduklarını belirterek, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e çalışmalarında başarılar diledi.
Karşılıklı iyi niyet temennilerinin sunulduğu ziyaret, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in, Garnizon Komutanı Personel Albay Durmuş İlhan Başer’e hediye takdimi ile sona erdi.
İlginizi Çekebilir