© Manset23 2020

Elazığlı Minik Jimnastikçiler Malatya’dan Derecelerle Döndü

23-24 Haziran tarihlerinde Malatya’da düzenlenen Analig Cimnastik 1. Etap 8-9 Yaş Yarışmaları’nda Elazığlı sporcular takım ve bireysel kategorilerde elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.

Kızlar kategorisinde mücadele eden Elazığ ekibi, 5 takım arasından birinci olarak organizasyonu zirvede tamamladı. Erkekler kategorisinde yarışan Elazığlı sporcular ise gösterdikleri başarılı performansla üçüncülük elde etti.

Takım başarılarının yanı sıra bireysel sıralamalarda da Elazığlı sporcular öne çıktı. Kızlar bireysel kategorisinde Ömür İpek Parlakdemir birinci olurken, Yeliz Bengisu Aslan ise üçüncü sırada yer aldı.

Antrenörler Yurdagül Yıldırım ve Fuat Fırat Ünlü yönetiminde yarışmalara hazırlanan sporcuların elde ettiği sonuçlar, Elazığ’da cimnastik branşında yürütülen çalışmaların karşılığını vermeye başladığını bir kez daha gösterdi. Küçük yaş kategorilerinde gelen bu başarılar, gelecekte daha büyük organizasyonlarda elde edilecek dereceler adına da umut verdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Malatya’da gerçekleştirilen ANALİG Cimnastik 1. Etap Yarışmaları’nda ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Takım ve bireysel kategorilerde elde edilen dereceler, sporcularımızın azimli çalışmalarının ve antrenörlerimizin özverili emeklerinin sonucudur. Başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimiz Yurdagül Yıldırım ile Fuat Fırat Ünlü’yü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER