ELAZIĞ’IN EZGİLERİ YENİ NESİLLE BULUŞUYOR
GenelElazığ Belediyesi Gençlik Merkezi, 5 Aralık Cuma akşamı Kültürpark Mamurat’ül Aziz Salonu’nda düzenlenecek “Elazığ Gecesi” ile şehrin ezgilerini gençlerle buluşturuyor.
Elazığ Belediyesi Gençlik Merkezi, şehrin kültürel mirasını genç nesillere taşımak amacıyla düzenlenen özel bir etkinliğe davet etti.
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımında şu ifadelere yer verildi;
“Elazığ’ın yüzyıllardır birbirine ses olan ezgileri, bu kez gençliğin adımlarıyla yeniden hayat buluyor. Kürsübaşı’ndan yükselen her nağme, şehrin geçmişiyle geleceği arasında kurulan görünmez bir köprü gibi… Bu köprüde buluşmak; hem kültürümüze sahip çıkmak hem de yarınlarımızı aynı gönülde büyütmek demektir. Bu yüzden, Elazığ Gecesi sadece bir program değil; şehrimize duyduğumuz bağlılığın, gençliğin duruşunun ve kültürümüzün inceliğinin sahnedeki yansımasıdır. Şehrimizin ruhunu birlikte yaşamak için tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz. Gelin, Elazığ’ın sesine ses, nefesine nefes olalım.”
Etkinlik, 5 Aralık Cuma günü saat 19.30’da Kültürpark Mamurat’ül Aziz Salonu’nda gerçekleştirilecek.
İlginizi Çekebilir