© Manset23 2020

Elazığ’da İnşaat Fuarının İkinci Gününde Hareketlilik Sürüyor

Elazığ’da bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat Fuarı, ikinci gününde de yoğun ziyaretçi ilgisiyle devam ediyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, 70’in üzerinde firma 120 markayla yer aldı.

 

 

Bölgenin en kapsamlı inşaat fuarları arasında gösterilen etkinlikte; yapı teknolojileri, iş makineleri, mimari çözümler ve yeni nesil yapı malzemeleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuara sektör temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Dört gün sürecek organizasyonun şehir ekonomisine ve ticari hayata önemli katkı sağlaması beklenirken, firmalar da yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buldu. Katılımcılar ise sektörün son yeniliklerini yakından inceleme imkânı elde etti.

İnşaat sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren fuar, yeni iş bağlantılarının kurulmasına da zemin hazırlıyor. Firma temsilcileri organizasyondan memnun olduklarını ifade ederken, ziyaretçi yoğunluğunun beklentilerin üzerinde olduğunu belirtti.

Elazığ’da ticaretin canlanmasına katkı sunması hedeflenen fuarın, önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımla ulusal ölçekte önemli organizasyonlardan biri haline gelmesi amaçlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER