© Manset23 2020

ELAZIĞ'DA 5. TARIM FUARI 24 EYLÜL'DE KAPILARINI AÇACAK

Elazığ’da, sektör temsilcileri ile çiftçileri bir araya getirecek 5. Gıda, Tarım, Hayvancılık, Teknoloji ve Yöresel Ürünler Fuarı 24 Eylül’de kapılarını açacak.

 

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği ve Elazığ Valiliği, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası, Türkiye Tarım Kooperatifleri gibi birçok kurum ve STK’nın paydaşı olduğu 5. Elazığ Tarım Fuarı’nda; son teknoloji ürünü tarım aletleri, zirai ilaçlar, tohumlar, traktörler, hayvansal üretim makineleri ve sulama sistemleri gibi ürünlerin sergilenmesi planlanıyor. 

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda; gıda, tarım, hayvancılık, teknoloji ve yöresel ürünler ön plana çıkacak. Bölge ekonomisine ve üreticilere katkı sağlaması beklenen organizasyon, 28 Eylül’e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER