ELAZIĞ HAKİMİYET 16 YAŞINDA! TOPRAK:“ÖNCELİĞİMİZ HEP ELAZIĞ OLDU”
GenelŞehrin sorunlarını ve çözüm yollarını gür ve etkili gücüyle haykıran Hakimiyet Gazetesi, 16.yılını kutlamanın gururunu yaşıyor. Bu duruşuyla halkımızın güvenini kazanmakla birlikte en çok okunan gazete konumuna yükselen Elazığ Hakimiyet Gazetesi, teknolojinin sunduğu imkanlar ve sosyal medya da gösterdiği büyük başarıları ile de takdir görüyor.
ELAZIĞ’IN GÜÇLÜ VE ETKİLİ SESİ
Elazığlı iş insanı Ahmet Toprak’ın imtiyaz sahipliğinde yayın hayatını sürdüren Hakimiyet Gazetesi 16. yayın yılını kutluyor. Şehrimizin sorunlarını dile getirerek ilimiz medyasına yeni bir ses ve anlayış getiren Hakimiyet Gazetesi 16. yayın yılını kutlamanın gururunu yaşıyor. 15 yıllık yayın hayatında önemli bir başarı göstererek şehrin en çok takip edilen ve kamuoyunun vicdanı olan Hakimiyet Gazetesi, 16.yılında da geniş bir okur kitlesine ulaşmayı sürdürmeyi ve ilimizin sorunlarına farklı bir pencereden bakarak çözüm yolları sunmaya devam edecek.
TOPRAK:“ SORUNLARA HEP DUYARLI OLDUK”
Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, Hakimiyet Gazetesi’nin şehrin sorunlarına farklı bir bakış açısı ile çözüm aradığını ve bu yayın anlayışı ile de okurlarının ciddi desteğini gördüğünü ifade ederek, “Hakimiyet Gazetesi, ilimizin sorunlarına her zaman duyarlı olmuş ve yaptığı her haber ve yorum, halkın çıkarlarını gözeterek yapılmıştır. Zaman zaman yayınlarımıza itiraz edenler olsa da zaman hep bizi haklı çıkarmıştır.” dedi.
TOPRAK: “ÖNCELİĞİMİZ HEP ELAZIĞ OLDU”
Hakimiyet Gazetesi’nin yaptığı görevin hakkını veren yönetici ve siyasetçinin her zaman destekçisi olduğunu ve hiçbir zaman kişisel husumet ya da hesaplar içinde olmadığını ifade eden Ahmet Toprak, “Hakimiyet Gazetesi’nin önceliği her zaman Elazığ olmuştur. Sorunları tartışma ve ortak akılla çözmenin gerekliliğine önem vererek, yayınlarını yapmış ve yapmaya da devam edecektir. İl yöneticileriyle sürekli irtibat halinde olunarak yapılan hizmetleri desteklemeye ve eksikliklerin giderilmesi konusunda yapıcı öneriler sunarak önemli bir görevi yerine getirmeye devam edecektir.”dedi.
TEK MEDYA GRUP VE MANŞET 23 OLARAK ELAZIĞ HAKİMİYET GAZETESİNE YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.
İlginizi Çekebilir