ELAZIĞ BELEDİYESPOR KULUBÜ SPORCUSUNDAN BÜYÜK BAŞARI
GenelSivas’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda 13 yaş kategorisinde ve 38 kiloda mindere çıkan Elazığ Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Muhammed Hasan Hüseyin Çelik, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanma başarısı gösterdi.
Elazığ Belediye Spor Kulübü güreşçisi Muhammed Hasan Hüseyin Çelik, Sivas'ta yapılan Türkiye Şampiyonası'nda 13 yaş, 38 kiloda Türkiye ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı.
Bu kapsamda Elazığ Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Muhammed Hasan Hüseyin Çelik, Türkiye ikinciliğine uzanarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Sivas’ta 10,11,12,13,14 Yaş Minikler Türkiye Şampiyonası’nda mindere çıkan Çelik, 13 yaş kategorisinde ve 38 kiloda mücadele ettiği rakiplerini birer birer eleyerek bu başarıyı şehre kazandırmış oldu.
Türkiye İkincisi Muhammed Hasan Hüseyin Çelik’in Antrenörleri Mehmet Peker, İlyas Peker ve İsmail Bulanık, şehrin sporuna önemli katkılar sunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na, spora ve sporcuya verdiği destekleri için teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir