© Manset23 2020

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN GECE ASFALTLAMA MESAİSİ

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde eş zamanlı olarak asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. 40 personel ile sahada görev yapan ekipler, yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmek için mesai harcıyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde eş zamanlı asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Daha önce başlatılan ve devam eden çalışmalar kapsamında, Elazığ genelinde yolların daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Çalışmalara 50'den fazla araç destek verirken, 2 finişer, 1 asfalt sökme aracı, 4 adet 4x4 kepçe, 5 greyder, 15 kamyon, 4 silindir, 1 asfalt distribütörü, 1 arazöz, 3 pikap, 2 büyük yükleyici kepçe, 1 asfalt plenti ve 40 kişilik personel kadrosu ise sahada mesai harcıyor.

 

 


Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da sahada yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Başkan Şerifoğulları, Elazığ halkına kaliteli ulaşım altyapısı sunmak için çalıştıklarını belirterek, vatandaşların gösterdiği anlayış ve destek için teşekkür etti.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER