© Manset23 2020

EGMC Başkanı Zülfü Bal’dan Milletvekili Işıkver’e Tam Destek


Elazığ Gazeteciler ve Medya Cemiyeti (EGMC) Başkanı Zülfü Bal, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in il dışında öğrenim gören yüksekokul öğrencilerine ekonomik destek sağlanması amacıyla vakıf kurulması yönünde başlattığı çalışmaya destek verdiklerini açıkladı.

EGMC Başkanı Zülfü Bal, yaptığı açıklamada söz konusu girişimin gerekli, olumlu ve yerinde bir adım olduğunu belirterek, “MHP Elazığ Milletvekili Sayın Semih Işıkver’in il dışında öğrenim gören yüksekokul öğrencilerinin ekonomik yönden desteklenmesi için vakıf kurulması hususunda başlatmış olduğu çalışmayı gerekli, olumlu ve yerinde bir çalışma olarak görüyoruz. Elazığ Gazeteciler ve Medya Cemiyeti adına Sayın Semih Işıkver’i desteklediğimizi belirtiyor, kendilerine şehrimiz ve cemiyetimiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Bal, özellikle artan eğitim ve yaşam maliyetleri karşısında öğrencilerin desteklenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, kurulması planlanan vakfın Elazığlı öğrenciler için önemli bir fırsat oluşturacağını ifade etti.

Başlatılan çalışmanın önümüzdeki süreçte somut adımlarla şekillenmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER