ÇOK DEĞERLİ GAZETECİLİK MESLEĞİNİN EN DOĞRU VE EN DÜRÜST YERİNDE OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ
GenelMHP Elazığ Milletvekili Adayları Hakan Kuzu ve Yunus Genç, beraberindeki Belediye meclis üyeleri Burak Düzenli, Münir Yıldırım ile birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle medya grubumuzu ziyaret ederek mesai arkadaşlarımıza karanfil takdim etti.
MHP Elazığ Milletvekili Adayları Hakan Kuzu ve Yunus Genç, beraberindeki Belediye meclis üyeleri Burak Düzenli, Münir Yıldırım ile birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle medya grubumuzu ziyaret ederek mesai arkadaşlarımıza karanfil takdim etti.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Elazığ’da ziyaretler gerçekleştiren MHP Elazığ Milletvekili Adayları Hakan Kuzu ve Yunus Genç, Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal’a günün anlam ve önemini belirten açıklamalarda bulundular.
HER BİRİNİN GERÇEKTEN FEDAKÂRCA ÇALIŞTIĞINI VE ELAZIĞ ADINA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIĞINI BİLİYORUM
MHP Elazığ Milletvekili Adayları Hakan Kuzu; “Bugün Manşet 23 ve çok kıymetli çalışanlarını çok kıymetli hanımefendi ve beyefendileri ziyaret etmek istedik. Onlara tabii ki Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Sayın Zülfü Bal'ın izniyle arkadaşlarımıza çiçeklerini armağan etmek istedik. Ben buradan bütün çalışanların işçi bayramlarını kutluyorum. Bu bağlamda ve ev sahipliği için Manşet 23 ailesine teşekkür ederiz. Biz artık aileyiz diyebiliriz. Çünkü her birinin gerçekten fedakârca çalıştığını ve Elazığ adına çok güzel işler yaptığını biliyorum.” diye konuştu.
ÇOK DEĞERLİ GAZETECİLİK MESLEĞİNİN EN DOĞRU VE EN DÜRÜST YERİNDE OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ
MHP Elazığ Milletvekili Adayı Yunus Genç ise yaptığı açıklamada; “Bugün Çayda Çıra mahallesindeyiz. Esnafları gezerken onlara çiçekler verdik, 1 Mayıs'ı kutladık. Ama bizim için önemli olanlardan bir tanesi ailemiz Manşet 23. Sizleri ailemiz olarak görüyoruz. Günlerdir sabahın erken saatinde kalkıp gece 2-3’e kadar bizlerle sokaklarda biz nereye gidiyorsak bizimle birlikte geldiniz. Gecenizi gündüzünüze kattınız. Bizim için çok kıymetli. Çok değerli gazetecilik mesleğinin en doğru ve en dürüst yerinde olduğumuzu düşünüyoruz. Bugün sizin bayramınızı kutlamak bizim için olmazsa olmazdı. Gününüz kutlu olsun” dedi.
MANŞET 23 AİLESİNİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLUYORUZ
Belediye Meclis Üyesi Münir Yıldırım, 1 Mayıs işçi bayramını kutladığını ifade ederek, "Biz de bugün burada çalışmalarımızın nedeniyle sizleri ziyaret ettik. 1 Mayıs işçi bayramınızı kutluyor ve başarılar diliyoruz” dedi.
Belediye Meclis Üyesi Burak Düzenli “ Bugün yapmış olduğumuz saha çalışmamızın akabinde böyle sizleri gelip burada ziyaret edip sizlerden bu yüksek enerjiyi almaktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz, iyi ki varsınız. Bizler için çok değerlisiniz. Manşet 23 ailesinin 1 Mayıs işçi bayramını kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir